Арсен Венгер: Проблемите на Ливърпул се дължат на замяната Мане - Нунес


Арсен Венгер: Проблемите на Ливърпул се дължат на замяната Мане - Нунес
Снимка: Guliver/GettyImages

2057 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер смята, че проблемите на Ливърпул през настоящия сезон са свързани с напускането на Садио Мане и идването на Дарвин Нунес на неговото място.

През миналото лято английският гранд продаде сенегалеца на Байерн Мюнхен и взе Нунес от Бенфика за сериозна сума. Уругваецът обаче не изглежда вписал се в новия тим и новото първенство, а в класирането Ливърпул е девети, имайки само 2 победи в 7 изиграни мача.

"Трудно е за разбиране. Те имат същия гръбнак от футболисти, играят в същия стил. По-малко ефективни са в отнемането на топката от преди. На Нунес в момента играта не му върви, въпреки че инвестираха много в него. Той седи резерва", анализира Венгер за beIN Sports.

"Те загубиха Мане, играч от топ ниво. Той притежаваше това агресивно отношение и целеустременост. Той бележеше постоянно, караше нещата да се случват. Трудно е да се оцени колко силно ги удари неговото напускане. Липсва им нещо, което имаха преди", допълни френцузинът. А ето кои играчи на Ман Юнайтед са разочаровали най-много според него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички