Нагелсман: Отговорен съм, но не мисля за оставка


Нагелсман: Отговорен съм, но не мисля за оставка
Снимка: Getty Images

945 0

Байерн Мюнхен се готви за следващия тест от местното първенство, след като е в ужасяваща серия от липса на победа в последните 4 срещи, като дори загуби и баварското дерби с Аугсбург (0:1) в последния кръг преди паузата.

Междувременно Юлиан Нагелсман сподели какво смята по въпроса, предвид трудния момент, в който се намира германският колос:

"Ако кажа, че последните две седмици ме оставиха безразличен, ще излъжа. Усещам отговорността в тази ситуация, но знам също, че не съм виновен за всичко.

Постоянно се поставям под въпрос, всеки ден. Но нямам в главата си оставка", заяви младият специалист на пресконференция в четвъртък.

Баварците също срещат и трудност с отбелязването на попадения на местно ниво през последните седмици, като статистиката е показателна за подобно нещо. От "Алианц Арена" имат едва 4 гола в последните си 4 мача в Бундеслигата, след като в първите три кръга бяха вкарали 15.

За Байерн обаче не става никак по-лесно, тъй като възпитаниците на Нагелсман ще трябва да се изправят срещу Байер Левекрузен, Борусия Дортмунд и Фрайбург.

Вижте кой играч привлякоха на "Алианц Арена" през последните часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички