Кингсли Коман зарадва едновременно Байерн Мюнхен и националния отбор на Франция


Кингсли Коман зарадва едновременно Байерн Мюнхен и националния отбор на Франция
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

26-годишният Кингсли Коман донесе добра вест на световния шампион Франция, подновявайки тренировки за клубния си отбор Байерн Мюнхен.

Той пропусна заключителните мачове на "петлите" от турнира Лига на нациите срещу Австрия и Дания заради разкъсвания на мускул в бедрото. Днес, 3 октомври, Коман успя да се включи в заниманието на баварците и дори бе аплодиран от останалите си съотборници.

Завръщането на крилото е добре дошло за Франция, тъй като в тима на Дидие Дешан има много контузени и не се знае колко и кои от тях ще бъдат на линия за Световното първенство в Катар, което започва на 20 ноември и ще продължи до 18 декември.

Пол Погба, Н'Голо Канте, Преснел Кимпембе, Лукас Ернандес, Тео Ернандес, Люка Дин и Юго Лорис бяха сред другите отсъстващи от мачовете в Лигата на нациите в края на септември. На Мондиал 2022 Франция е в Група "D" в компанията на Дания, Тунис и Австралия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нападател на Атлетико Мадрид ще играе за България срещу Словакия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички