"Не всеки може да гостува на Порто и да вкара 4 гола": Диего Симеоне назова силните страни на Брюж


"Не всеки може да гостува на Порто и да вкара 4 гола": Диего Симеоне назова силните страни на Брюж
Снимка: Getty Images

1025 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, даде пресконференция преди гостуването на Брюж (4 октомври, 22:00 ч.) от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига, по време на която изтъкна силните страни в играта на белгийския отбор.

"Дюшекчиите" са на трето място в Група "В", след като стартираха с победа 2:1 срещу Порто, последвана от загуба с 0:2 от Байер Леверкузен. Брюж пък е лидер, след като се наложи с 1:0 над немците и вкара 4 безответни гола във вратата на "драконите" в Португалия.

"Брюж има голям треньор и много отличим стил. Те играят с динамика, с преса, залагат на офанзивна игра и на много хора в противниковото поле. Това се вижда в последните години - Брюж спечели три пъти поред шампионата. Конкурентни са и в Шампионска лига. Не всеки може да гостува на Порто и да вкара 4 гола. Резултатите говорят сами, а стилът на Брюж е много, много добър", заяви Чоло преди срещата и след това отговори на въпрос за честите промени в схемата на игра на Атлети:

"Ще станат 11 години откакто съм тук - не помня и не си спомням дори за един мач, в който не сме сменяли системата на игра за 90 минути или от един мач за следващия. Опитвам да намеря най-добрите решения за отбора и се съобразявам с това какво ще ни предложи съперникът".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нападател на Атлетико Мадрид ще играе за България срещу Словакия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички