В името на Байерн: Сане отправил специална молба към шефовете относно наказанието на Мане


В името на Байерн: Сане отправил специална молба към шефовете относно наказанието на Мане
Снимка: Getty Images/Guliver

2593 0

Лерой Сане е помолил шефовете на Байерн Мюнхен да не наказват твърде сурово Садио Мане.  31-годишният Мане беше отстранен и глобен от баварския клуб за това, че предполагаемо е ударил Сане след загубата им с 0:3 от Манчестър Сити във вторник.

Бившият нападател на Ливърпул няма да участва в мача на Байерн от Бундеслигата срещу Хофенхайм на "Алианц Арена" тази събота. Твърди се, че бившето крило на Ман Сити Сане иска остави инцидента в историята и да продължи без проблеми сезонът на Байерн. Отборът на Томас Тухел се стреми да запази титлата си в Бундеслигата и в момента има две точки пред втория Дортмунд.

В името на Байерн: скандалът да остане в историята

Както съобщава германското издание SPORT1, Сане е обсъдил инцидента с ръководството на Байерн. Говори се, че германският национал ги е помолил да не налагат сурово наказание на Мане, за да се избегне протакането на спора повече от необходимото.

Смята се, че изпълнителният директор на Байерн Оливър Хан и спортният директор Хасан Салихамиджич искат да видят реакция от Мане, на когото може да бъде показана вратата, ако няма силен завършек на сезона. Сенегалската звезда се бори да намери най-добрата си форма в Германия.

Мане вкара 11 гола и направи пет асистенции за Байерн от трансфера си от Ливърпул миналото лято, като контузия на крака попречи на прогреса му и го принуди да пропусне Световното първенство в Катар. Играчите на Байерн пък не вярват, че има големи шансове за Мане да остане в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички