Официално: Байерн Мюнхен обяви какво ще прави със Садио Мане


Официално: Байерн Мюнхен обяви какво ще прави със Садио Мане
Снимка: Getty Images

4841 0

С кратка публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Байерн Мюнхен обясни какво решение е взело по отношение на Садио Мане.

Както е известно, сенегалецът влезе в конфликт със съотборника си Лерой Сане по време на 1/4-финала срещу Манчестър Сити в Шампионска лига, а впоследствие се появиха информации, че след края на мача напрежението между двамата се е пренесло и в съблекалнята, където Мане е посегнал на Сане.

Противно на някои очаквания и слухове, баварците няма да прекратят договора на бившия нападател на Ливърпул, но: "Садио Мане няма да бъде част от състава на Байерн Мюнхен за съботното домакинство срещу Хофенхайм. Причината е в неправомерното му поведение след мача на Байерн срещу Манчестър Сити в Шампионска лига", гласи изявлението на германския колос.

Наказание №2 - глоба

На този етап не става ясно дали 31-годишният футболист ще бъде върнат в групата на Томас Тухел за реванша с "гражданите" на 19 април, но от Мюнхен допълват, че "Мане също така ще бъде глобен", без да разкриват точната сума, с която ще "олекне".

*Байерн Мюнхен домакинства на Хофенхайм на 15 април (16:30 часа). Откакто се присъедини към клуба, Мане е изиграл 32 мача във всички турнири, в които се е отчел с 11 гола и 5 асистенции!

*Четете последните новини от европейския и световен футбол в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички