Играчите на Байерн шокирани от Мане, не го виждат да остане в клуба


Играчите на Байерн шокирани от Мане, не го виждат да остане в клуба
Снимка: Getty Images

2522 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Садио Мане може да напусне клуба, още преди да е станал сериозна част от него. Сенегалецът е изумил съотборниците си с постъпката си след загубата от Манчестър Сити в Шампионска лига.

Според слуховете Мане се е скарал шумно със съотборника си Лерой Сане и му е вкарал юмрук в лицето. Това е станало в съблекалнята, вероятно пред останалите играчи. Всички те са били шокирани от случилото се, съобщава журналистът на "Sky Sports" Флориан Плетенберг.

Някои от играчите на "баварците" критикували поведението на Мане, който стана техен съотборник миналото лято. Те са на мнение, че 31-годишният футболист няма да остане за дълго в клуба, особено след грозната проява.

Ръководството на германския гранд също е много ядосано от действията на Мане. Те обмислят всички възможни наказания - глоба, отстраняване от състава и дори продажбата на играча. Шефовете на Байерн няма да оставят постъпката на сенегалеца без последствия, тъй като искат да бъдат пример за това как трябва да се решават подобни проблеми. А ето кой нападател иска Байерн. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички