Изненада: Мане ударил в лицето Сане след провала срещу Манчестър Сити


Изненада: Мане ударил в лицето Сане след провала срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1288 0

За изненадваща физическа разправа между футболисти в Байерн Мюнхен информира престижния германски BILD, както и други европейски издания. Това се е случило след загубата от Манчестър Сити с 0:3 в първия четвъртфинален двубой между тях в Шампионска лига.

Според информациите двамата са имали разгорещена словесна саморазправа на терена, след като е бил даден последният съдийски сигнал. Мане се появи като резерва, докато Сане започна като титуляр за баварците.

След края на срещата сенегалският национал се оплакал как германецът му говорил на игрището. Мане дори нападнал Сане и го ударил в лицето, съобщават изданията. Те трябвало да бъдат разтървавани от своите съотборници, които опитали да успокоят обстановката.

След това призовали Сане да напусне съблекалнята, като всички присъстващи станали свидетели на това, че германецът има видим белег на лицето си. Има и непотвърдено предположение коя ситуация е разпалила проблема.

Според него положение в 83-тата минута е било причината. Тогава Мане тръгнал в пространство за дълго подаване, вместо да се приближи и да иска топката на крак. 

Припомняме, че след Манчестър Сити - Байерн Мюнхен гръмна и расистки скандал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички