В Германия са сигурни: Ерлинг Холанд сам се издаде къде ще играе (ВИДЕО)


В Германия са сигурни: Ерлинг Холанд сам се издаде къде ще играе (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3482 0

Феновете в Германия вече са убедени къде ще продължи своята кариера голямата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, който е едно от най-желаните имена във футбола към момента. Всичко това след един епизод от последния двубой на втория в класирането на Германия.

Както е известно, Дортмунд губеше с 0:2, но в крайна сметка след голяма драма в края спечели с 3:2, след като до 87-ата минута изоставаше с 1:2. Към края норвежкият нападател на Борусия участва в инцидент след грубо влизане на опонент.

Холанд опитваше да бави времето, когато Рафаел Сантос Боре го изрита на няколко пъти. Колумбиецът изпусна нервите си до флагчето за изпълнение на ъглов удар. Холанд също се разбесня и започна да крещи на своя съперник.

Това, което направи впечатление обаче, бе, че Холанд проговори на перфектен испански. "Que pasa hermano?" - на няколко пъти повтори Холанд. В превод на български това значи: "Какво се случва, брат?", с което опита да провокира съперника.

Холанд знае на доста добро ниво три езика - норвежки, английски и германски, но изглежда сякаш е развил и испанския си. А това моментално бе прието като знак, че съвсем скоро ще се запъти към испанската Ла Лига. А там вариантите са два - Реал Мадрид и Барселона.

Съвсем наскоро се появи информация, че дори Мино Райола вече е сключил договорка с президента на новия клуб на Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички