Хьонес посочи защо Борусия (Д) не може да съперничи на Байерн за титлата


Хьонес посочи защо Борусия (Д) не може да съперничи на Байерн за титлата
Снимка: Getty Images

1336 0

Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес коментира защо според него Борусия (Дортмунд) не може да се конкурира с техния клуб. В последните десет сезона на практика конкуренция в Първа Бундеслига няма и "баварците" станаха 9 пъти шампиони, докато "Жълто-черните" - само веднъж. Това се случи през далечната кампания 2011/12.

"Ние сме толкова стабилни, защото екипът ни се разраства. От време на време при нас се появява нов играч, докато в същото време Дортмунд постоянно продава важните си футболисти. Това създава известно безпокойство и отборът не може да се развива като цяло", посочи Хьонес, цитиран от abendzeitung-muenchen.de.

"При нас е обратното. Сегашният Байерн е много сплотен, както вече можахте да се убедите по време на нашата победа в Шампионска лига в Лисабон. Ханзи Флик свърши много добра работа, а Нагелсман вече има свой стил, което силно ме впечатлява", допълни той. Тези дни Хьонес разкри как е успял да задържи Франк Рибери в Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички