Юлиан Нагелсман потвърди голямо завръщане в състава на Байерн Мюнхен


Юлиан Нагелсман потвърди голямо завръщане в състава на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1610 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман потвърди дългоочакваното завръщане на Мануел Нойер. Стражът на баварците ще играе в срещата с Херта Берлин, „ако днешната тренировка мине добре“.

Вратарят на немския колос пропусна последните седем срещи на отбора заради контузия в рамото.

„ Ману Нойер ще играе, ако днешната тренировка мине добре. Предполагам, че ще е така, но ще изчакаме и ще видим как ще реагира рамото“, заяви Нагелсман.

Наставникът на Байерн спомена и за още две имена, които ще влязат в състава – Лерой Сане и Лука Ернандес. Двамата обаче няма да вземат участие в срещата като титуляри. „Вероятно ще влязат от резервната скамейка“, съобщи Нагелсман.

Новините относно други двама играчи обаче не са добри. Томас Мюлер и Матайс де Лихт все още имат проблеми и не са готови за игра.

„Коляното на Матайс отново реагира зле вчера. Надяваме се, че Томас може да се завърне следващата седмица. Нямаме други отсъстващи“, завърши Нагелсман.

Наставникът на германския тим има и други проблеми за решаване в съблекалнята. Един от възпитаниците му си позволи да пропусне тренировките с отбора, като по този начин показа, че не е доволен от статута си при германските шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички