Мане: Много се радвам, че се присъединих към Байерн


Мане: Много се радвам, че се присъединих към Байерн
Снимка: Getty Images

1667 0

Едно от двете звездни попълнения на Байерн Мюнхен Садио Мане обяви, че вече се е адаптирал към клуба. Той се присъедини към баварците преди броени седмици, а вече показа на новите си фенове на какво е способен.

"Както казах още в първия ден - много съм щастлив, че съм част от този голям клуб", подчерта сенегалецът пред официалния сайт на Бундеслигата в навечерието на предстоящия сезон 2022/2023.

30-годишният стрелец откри сметката си и официално, след като реализира и в контролите. Той вкара на РБ Лайпциг във финала за Суперкупата на Германия, а германският колос се наложи с 5:3. 

"Нямах проблеми с адаптацията, защото момчетата ме улесниха. Наистина съм доволен, че съм част от отбора, както и от решението си да се присъединя към Байерн Мюнхен", повтори Мане, който избра баварците след 6-годишен престой в Ливърпул.

За Байерн предстои и първи мач в германския елит, който се явява гостуване на Айнтрахт Франкфурт в петък, 5 август. Съперникът им се наложи в Лига Европа, като елиминира куп имените тимове по пътя към триумфа, един от които и Барселона. 

Ето как се разви финалът за Суперкупата на Германия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички