Мануел Нойер шокира футболния свят, подложил се е на 3 операции заради рак


Мануел Нойер шокира футболния свят, подложил се е на 3 операции заради рак
Снимка: Getty Images

3598 0

Един от най-добрите вратари в света - Мануел Нойер, разкри, че е трябвало да се подложи на 3 операции на лицето заради рак на кожата!

36-годишният страж заяви, че неговият опит със смъртоносната болест го е мотивирал да обедини сили с трикратната шампионка в турнирите от "Големия шлем" при жените - Анжелик Кербер, за пускането на гама от продукти за кожата "Newkee".

"И двамата сме се сблъсквали лично със заболявания на кожата. В случая на Анжелик ставаше въпрос за хиперпигментация, а в моя - за рак на кожата на лицето ми, заради който трябваше да се оперирам три пъти", каза стражът на Байерн Мюнхен в прессъобщение и допълни:

"Точно заради това се погрижихме да няма компромиси, когато става въпрос за защита от слънцето - защото тренирам навън през цялото време и обичам да прекарвам свободното си време в природата".

В момента 36-годишният Нойер продължава възстановяването си от травма на рамото, която го извади от терените от началото на октомври месец насам. Надеждите му са, че ще бъде готов за последните три мача на Байерн преди паузата за Световното първенство в Катар. Баварците гостуват на Херта в събота (5.11.), преди да приемат Илия Груев и Вердер (8.11.), а след това предстои визита на Шалке 04 (12.11.).

*Късно снощи неговият Байерн завърши със стил участието си в груповата фаза на Шампионска лига, побеждавайки Интер в Мюнхен с 2:0! (подробности за срещата ще научите в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички