Байерн Мюнхен "прогонва" Бенжамен Павар, отношенията в съблекалнята са напрегнати


Байерн Мюнхен "прогонва" Бенжамен Павар, отношенията в съблекалнята са напрегнати
Снимка: Getty Images

2663 0

Един от най-качествените бранители в настоящето - Бенжамен Павар, който е част от Байерн Мюнхен, изглежда ще се опита да напусне тима съвсем скоро, ако статутът му не претърпи промени. Френският национал остана резерва в последните две срещи, а това никак не му се е понравило, разкри германският журналист Флориан Плетенберг.

26-годишният футболист е недоволен от фактът, че Нагелсман не обяснява решението си за статута на играча, а самият бранител лесно би си намерил тим, предвид силните му изяви.

Смята се, че един от най-заинтересованите от услугите му е столичният Атлетико Мадрид, който следи изкъсо ситуацията на "Алианц Арена". През настоящата кампания Павар изигра 17 мача, в които не пропусна да се отчете с 3 гола. Порталът Transfermarkt оценява играча на 30 милиона евро.

От Sky допълнително разкриват, че футболистът е първият, който напуска тренировките на тима през последните дни, което може да се приеме като лека форма на бойкот. Неговият контракт е до 2024 г., но към момента няма признаци за нов такъв. 

Вижте каква е идеята на Нагелсман за мача с Интер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички