Тимо Вернер се завърна в Германия с шедьовър в луд мач с 4 гола (ВИДЕО)


Тимо Вернер се завърна в Германия с шедьовър в луд мач с 4 гола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3547 0

Само 36 минути отнеха на Тимо Вернер да отбележи гол след завръщането му в немския футбол. Бившият нападател на Челси отбеляза гол в повторния си дебют за РБ Лайпциг при равенството 2:2 с тима на Кьолн от втория кръг в Бундеслигата.

Вернер, който загуби на Челси над 30 млн. евро от 2-годишната му трансферна въртележка, не губи никакво време след пристигането си в Лайпциг и вкара страхотен гол от дистанция, при който вина имаше и стражът на Кьолн, който не се намеси по най-добрия начин.

С попадението на Вернер Лайпциг поведе в резултата, но малко след това Флориан Диц изравни. В края на полувремето мачът за "биковете" се усложни, тъй като Доминик Собослай бе изгонен с директен червен картон за задържане на противников играч.

През втората част Кристофър Нкунку отново даде аванс на Лайпциг в 56', а десетина минути по-късно Вернер бе заменен от Андре Силва. В 72-ата минута обаче бранителят Йошко Гвардиол си отбеляза автогол, с което Лайпциг и Кьолн си поделиха точките.

Други резултати от кръга в Бундеслигата: 

Байер Леверкузен 1:2 Аугсбург

Вердер Бремен 2:2 Щутгарт

Херта Берлин 1:1 Айнтрахт Франкфурт

Хофенхайм 3:2 Бохум

*От 19:30 часа е мачът Шалке - Борусия Мьонхенгладбах

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички