Барселона отмества вниманието си от Алонсо към испанец от Бундеслигата?


Барселона отмества вниманието си от Алонсо към испанец от Бундеслигата?
Снимка: Getty Images

1773 0

Барселона продължава да се оглежда на трансферния прозорец, въпреки силните входящи трансфери, които направи през лятото. Според последните информации интересът на каталунците към Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета от Челси продължава да е сериозен, но отказ на "сините" за първия не би бил фатален, твърди вестник Diario Sport.

От "Камп Ноу" вече са намерили заместник на испанския национал в трансферния списък и това е 25-годишният футболист на германския РБ Лайпциг Анхелино. Той също е от западноевропейското Кралство, като за "биковете" е натрупал 98 срещи, а дори се е отчел с 12 гола и 28 асистенции, които са сериозни цифри за ляв бек. 

Шави още търси подкрепления за защитната формация на каталунците, като се е подготвил с различни варианти при провал на преговорите за главните трансферни цели.

Германският клуб не изключва развой, при който да се раздели с играча под наем или с продажба, но "биковете" настояват за опция за закупуване, ако се стигне до споразумение испанецът да бъде временно преотстъпен в Барселона.

Вижте кой играч сериозно намаля заплатата си, за да остане при каталунците! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички