След само 4 мача с Байерн Мюнхен - Хари Кейн е напът да се докосне до величия в клуба


След само 4 мача с Байерн Мюнхен - Хари Кейн е напът да се докосне до величия в клуба
Снимка: Getty Images

2190 0

Новата звезда в селекцията на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, направи страхотно първо впечатление на феновете на баварците със старта на живота си в Германия. Английският национал е напът да се докосне на постижение на някои от величията в германския гранд.

Кейн е много близо

Хари Кейн има четири гола в първите си четири участия в Бундеслигата. Ако капитанът на Англия се разпише отново срещу Бохум този уикенд, той ще изравни клубния рекорди споделян от Герд Мюлер (1965), Мирослав Клозе (2007) и Марио Манджукич (2012), които имат по 5 гола след пет мача в Бундеслигата с баварците.

Очакванията са, че Кейн ще стори това именно срещу Бохум. Клубът се намира в криза и има само 2 победи в последните си 20 мача като гост в германския елит. От старта на сезон 2022/23 никой отбор не е губил повече навън от Бохум.

Освен с попаденията си в Бундеслигата Хари Кейн се отчете и с гол в Шампионска лига при победата с 4:3 над Манчестър Юнайтед у дома на "Алианц Арена" в груповата фаза. За мнозина 30-годишният нападател вече е започнал да опровергава рекордните 100 милиона евро, които Байерн плати за него на Тотнъм. Наскоро пък стана ясно, че "спърс" имат специална клауза, с която могат да си върнат Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички