Тен Хаг: Разочарован съм! Когато вкараш 3 гола на Байерн, очакваш да вземеш поне точка


Тен Хаг: Разочарован съм! Когато вкараш 3 гола на Байерн, очакваш да вземеш поне точка
Снимка: Getty Images

1300 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг настоява, че отборът му трябва да "обърне своя късмет", след като претърпя поражение в първия мач от група А на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен на "Алианц Арена".

Юнайтед беше победен с 4:3 от действащия шампион на Бундеслигата, а головете за "червените дяволи" отбелязаха Расмус Хойлунд и Каземиро (два). Три от головете в двубоя бяха отбелязани в края на срещата.

Тен Хаг вярва, че съдбата на тима ще се промени, но признава, че както концентрацията, така и принципите на терена трябва да се подобрят. "Намираме се в странен период, много неща вървят срещу нас, но трябва сами да си обърнем късмета. Когато не можем да продължим так аи не можем да продължим да изпълняваме правилата и принципите на нашата игра, тогава допускаш голове. Но също така е показателно, че играхме срещу три страхотни отбора в последните три мача Арсенал, Брайтън и сега Байерн".

Грешките и разочарованието на Тен Хаг

"Това, което видяхте, е на много високо ниво. Срещу Арсенал, Мюнхен, Брайтън. Всички отбори от най-високо ниво и ние се изправяме един срещу друг, но те печелят. И да, тогава идва начинът, по който те печелят, ние трябва да подсигурим нашия собствен късмет. И това е свързано с абсолютна решителност. Разочарован съм, но трябва да останем в играта. Когато вкараш три гола на Байерн, трябва да вземеш поне точка".

"Футболът като цяло винаги ще включва грешки и това е една грешка на Онана. Така че няма да го правим по-голям въпрос, отколкото е. След това  той направи страхотни спасявания през второто полувреме и той показва своите възможности и способности. Той е много важен играч", заяви той за грешката на стража при един от головете. А в последната вечер в Шампионска лига бяха записани 18 рекорда, постижения и преценденти в двубоите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички