Томас Тухел: Победата беше важна за самочувствието ни, но има неща, които да подобрим


Томас Тухел: Победата беше важна за самочувствието ни, но има неща, които да подобрим
Снимка: Getty Images

891 0

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел остана доволен от победата с 4:3 над Манчестър Юнайтед, но вярва, че има още какво да се подобр в играта на неговия отбор. С успеха баварците грабнаха 3 точки в група А в Шампионска лига.

Какво трябва да се подобри в Байерн?

"В края на краищата това е заслужена победа. Всяка победа в Шампионска лига е голяма. Беше важна за нашето самочувствие и развитие, но все още има неща, които трябва да подобрим. Започнахме много предпазливо.

Головете ни помогнаха да намерим играта си и увереността ни се увеличи. Това е малко противоречиво. Мислех, че играхме много по-добре през второто полувреме в сравнение с първото, но загубихме второто и спечелихме първото. Реакцията при головете беше много добра, а това е важно", заяви Тухел след мача. 

"Хари Кейн имаше по-различна роля днес. Той освобождаваше пространства и понякога отиваше на фалнговете. Мусиала? Дрибълът му е феноменален. Следващата крачка в развитието му е да се научи понякога да взима простите решения". Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг пък изрази разочарование, че с три гола отборът му не е взел дори и точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички