Тотнъм има специална клауза, с която може да си откупи обратно Хари Кейн от Байерн Мюнхен


Тотнъм има специална клауза, с която може да си откупи обратно Хари Кейн от Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1178 0

Президентът на Тотнъм Даниел Леви разкри много любопитна подробности относно Хари Кейн и договора, който има с Байерн Мюнхен. Както е известно, след дълги преговори между двата тима в крайна сметка английският нападател премина на "Алианц Арена".

Капитанът на Англия се присъедини с трансфер на стойност над 100 милиона евро. Ход, който сложи край на 19-годишната връзка на 30-годишния футболист с клуба от северен Лондон.

С мисъл за бъдещето и евентуално завръщане на Кейн

Леви, говорейки на форум на феновете за първи път от няколко години, беше попитан за сделката с Кейн и възможното завръщане на нападателя в "шпорите". Той потвърди, че отборът от Висшата лига запазва клаузата за обратно изкупуване като част от сделката.

"Да, имаме клауза за откупуване обратно. Благодарих на Хари за всичко, което направи за нас. Той винаги е добре дошъл, той е много обичан и важна част от нашето семейство. Остава завинаги в историята ни", заяви Леви.

Кейн направи страхотен старт за новия си клуб, отбелязвайки четири гола в пет мача и е готов да участва в първия им сблъсък от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед довечера. "Ще държа под око Тотнъм до края на живота си. Наистина съм щастлив да видя отбора да играе така, а да видиш феновете щастливи е страхотно нещо", коментира англичанинът наскоро, като призна за интереса, който Юнайтед е имал към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички