Румениге смята, че Нойер ще остане в Байерн Мюнхен


Румениге смята, че Нойер ще остане в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

2157 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайн Румениге е убеден, че вратарят на тима Мануел Нойер ще преподпише договора си с баварците в близко бъдеще. В последните седмици все повече се заговори, че стражът ще напусне „Алианц арена“ след настоящия му контракт, който изтича през лятото на 2021-ва година.

Нойер е свързван с трансфер в тима на Челси, но Румениге не вярва, че подобен сценарий е възможен. „Знаем с какъв вратар разполагаме“, заяви Румениге пред „Билд“. „И при тези условия съм оптимист, че ще намерим решение и в крайна сметка Мануел ще преподпише с нас. Ние имаме най-добрия вратар в света и вече сме спечелили всичко с него“, добави изпълнителният директор на баварския гранд.

Следващата кампания ще бъде 10-та на Мануел Нойер на „Алианц арена“, ако той остане в тима на Байерн Мюнхен, както се очаква. С баварците той е спечелил 7 пъти титлата в Бундеслигата, 4 пъти Купата на Германия и веднъж Шампионската лига. А ето каква е една от причините за това, вратарят все още да не е преподписал контракта си с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички