След отличните изяви Байерн награди млад талант с дългогодишен договор


След отличните изяви Байерн награди млад талант с дългогодишен договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2075 0

Ръководството на Байерн Мюнхен oфициално преподписа с младия футболист на тима Алфонсо Дейвис с дългосрочен договор, който ще го задържи на "Алианц Арена" до 2025 година. 19-годишният канадски национал впечатли с изявите си на левия фланг на защитата през този сезон и заслужи нов петгодишен контракт.

Фонзи, както е известен младия бранител, се извоюва името на един от най-перспективните тийнейджъри в европейския футбол през последните 12 месеца, като през този сезон вече има 21 мача за баварците в Бундеслигата, в които е отбелязал един гол.

Най-впечатляващото качество на Дейвис е неговата изключителна скорост, която го прави много опасен при включванията в атака. Новият договор ще донесе на канадеца и сериозно повишение на заплатата, тъй като до момента той е бил сред най-ниско платените играчи в състава на Байерн. Големият въпрос около Байерн в последните месеци е дали ще успее да задържи Мануел Нойер - ето каква е последната информация по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички