Разкриха за колко дълго Томас Тухел ще се обвърже с Байерн Мюнхен и кога ще е първата му тренировка


Разкриха за колко дълго Томас Тухел ще се обвърже с Байерн Мюнхен и кога ще е първата му тренировка
Снимка: Getty Images

1357 0

Мнозина футболни фенове бяха изненади в ранните часове на 24 март, когато започнаха да се появяват първите информации, че ръководството на Байерн Мюнхен е решило да уволни старши треньора Юлиан Нагелсман и да назначи на негово място Томас Тухел.

На този етап от "Алианц Арена" все още няма официално потвърждение на новината, но спортният журналист Фабрицио Романо, който рядко допуска грешки в това отношение, вече разкри за колко дълго ще подпише Тухел с баварците и кога ще изведе футболистите за първа тренировка.

Италианецът обясни в профила си в Twitter, че в следващите часове бившият мениджър на Майнц 05, Борусия Дортмунд, ПСЖ и Челси ще получи документи за подпис, а контрактът му ще бъде до лятото на 2025 година! Първата му тренировка с Байерн пък ще е на 27 март (понеделник).

*В момента грандът от Мюнхен е на 1 точка зад лидера Борусия Дортмунд в Бундеслигата (при оставащи 9 кръга и директен мач), предстои му 1/4-финал за Купата на Германия (Фрайбург) и 1/4-финал в Шампионска лига (Манчестър Сити).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Пълна каша в Мюнхен! Нагелсман разбрал за уволнението от... Фабрицио Романо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички