Кансело не знаел за уволнението на Нагелсман, пожела си Тухел да му позволи да спечели Шампионска лига с Байерн Мюнхен


Кансело не знаел за уволнението на Нагелсман, пожела си Тухел да му позволи да спечели Шампионска лига с Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1813 0

Десният краен бранител на Байерн Мюнхен Жоао Кансело бе изненадан да научи, че ръководството на баварците е решило да уволни старши треньора Юлиан Нагелсман, но заяви, че се надява неговият наследник (Томас Тухел) да му позволи да спечели Шампионската лига.

Шокиращата вест от Мюнхен "долетя" в късните часове на 23 март, а по същото време Кансело играеше с националния отбор на Португалия и дори се отчете с гол във вратата на Лихтенщайн при победата с 4:0 на старта на евроквалификациите.

"Не знаех, бях малко изненадан!", каза Кансело пред репортери след мача на "мореплавателите". "Бих искал да благодаря на Нагелсман, защото той бе този, който ме искаше в Байерн. Новината ме хвана неподготвен, но му желая всичкия късмет на света", добави десният бек, който е на "Алианц Арена" под наем от Манчестър Сити.

Запитан за Томас Тухел, който на 99% ще бъде новият треньор на немския гранд, Кансело отговори така: "Когато пристигне, ще се опитам максимално да се адаптирам към концепциите на новия мениджър и се надявам, че всичко ще се развие добре, защото ни очакват много важни мачове".

"Предстои ни решаващата част от сезона, а Байерн е отбор, който - индивидуално и колективно, винаги е готов да спечели всичко. Заради него (б.р. - Тухел) загубих финала на Шампионска лига, така че се надявам, че тази година ще ми позволи да го спечеля", допълни още Жоао Кансело, който през сезон 2020/21 бе на губещата страна във финала на ШЛ между Манчестър Сити и Челси (по онова време начело на лондончани бе именно Томас Тухел).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Пълна каша в Мюнхен! Нагелсман разбрал за уволнението от... Фабрицио Романо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички