Нагелсман сравни Байерн с Реал и отсече за Сити в Шампионска лига: Добър жребий


Нагелсман сравни Байерн с Реал и отсече за Сити в Шампионска лига: Добър жребий
Снимка: Getty Images

5836 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман коментира жребия на отбора в Шампионска лига. След като отстраниха ПСЖ на осминафиналите, сега баварците ще трябва да се изправят срещу друг от колосите в Европа - Манчестър Сити.

Въпреки това младият специалист определи жребия като "добър". Той даде да се разбере, че за да бъде спечелен най-престижният европейски клубен турнир, то трябва да може да бъде победен всеки отбор. Освен това даде пример с това, че неотдавна Реал имаше подобен път към триумфа (именно "кралския клуб" би бил съперник за Байерн на полуфиналите, ако и двата отбора се справят с препятствията си).

"Гледахме жребия заедно с треньорския щаб. Добър е. Предизвикателен. Ако спечелим трофея накрая, никой няма да може да каже, че сме имали късмет. Вече имахме трудна група, после ПСЖ< а сега и Сити. Потенциалният полуфинал също ще е от световна класа.

Гледал съм много мачове на Гуардиола в Барселона, както и в Сити и Байерн. Но никога не копирам от треньор. Отборите на Пеп са интересни за гледане. Неговата идея за футбола е много атакуваща, неговите отбори притежават топката много.

Реал Мадрид извървя същия път наскоро. Жребият ми двата много енергия. Ще се подготвим добре, очакваме с нетърпение срещата" - заяви Нагелсман.

Вижте пълния жребий за Шампионска лига - мегадербитата от 1/4-финала и 1/2-финала + пира за Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички