Тотнъм без Хари Кейн? На Острова предначертаха бъдещето на "шпорите"


Тотнъм без Хари Кейн? На Острова предначертаха бъдещето на "шпорите"
Снимка: Getty Images

1765 0

Бившият нападател на Арсенал Пол Мърсън вярва, че Тотнъм ще завърши в долната половина на таблицата на Висшата лига, ако голаджията на тима Хари Кейн напусне това лято. Английският национал е силно свързван с преминаване в Байерн Мюнхен, а неотдавна стана ясно, че самият Кейн ще има последната дума за трансфера.

Тотнъм в долната половина?

Мърсън сподели пред "Sky Sports", че Тотнъм ще се затрудни в бележенето на голове, ако Кейн се насочи към "Алианц Арена" в Мюнхен и ще завърши в долната половина.

"Кейн вкара 30 гола през миналия сезон и "спърс" не бяха убедителни. Говорим за отбор, който може би, ще влезе в челната четворка, ако той остане, но и за отбор, който няма да влезе в горната половина, ако Кейн реши да напусне. Кой ще бележи головете? Те завършиха осми миналия сезон. Харесвам Джеймс Мадисън, той е добър играч, но припомням, че Лестър изпадна", категоричен е британецът.

Хари Кейн вкара 30 гола във Висшата лига през сезон 2022/23, останалите футболисти от отбора на Тотнъм добавиха общо още 40 попадения, което не бе достатъчно за амбициите на "спърс" и те завършиха осми в таблицата. Ричарлисон е единственият друг опитен нападател в Тотнъм, но той отбеляза само веднъж през последния сезон в елита на Англия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Убедиха Кайл Уокър да не отива в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички