Хаос в Лондон: Тотнъм не пуска Хари Кейн да лети до Мюнхен - "заключи" го на летището


Хаос в Лондон: Тотнъм не пуска Хари Кейн да лети до Мюнхен - "заключи" го на летището
Снимка: Getty Images

2380 0

Сагата около трансфера на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн Мюнхен продължава. По-рано днес (11 август) Фабрицио Романо потвърди, че двете страни са стигнали до споразумение, което ще прати британеца на "Алианц Арена" за сумата от 120 милиона евро (плюс бонуси). Сега обаче друг достоверен източник твърди, че "спърс" не пускат тарана си да излети за Мюнхен.

Журналистът Флориан Плетенберг пише, че Кейн чака разрешение да напусне и все още не се знае дали и как това ще се отрази на цялата сделка. Според информацията британецът е все още в своето превозно средство в чакане на "зелена" светлина.

За десет години в Тотнъм Кейн не успя да спечели нито един значим трофей, като междувременно се превърна в един от най-добрите голмайстори в историята на английския футбол. За "шпорите" той вкара 280 гола и добави 64 асистенции в 435 официални мача и се доказа като един от най-добрите нападатели в света.

Байерн Мюнхен пък го вижда като страхотно ново попълнение, което да води атаката на баварците. Споразумението между Тотнъм и Байерн предполагаше английският клуб да получи 100 милиона евро и още 20 милиона евро под формата на бонуси. Предполага се, че британският таран ще подпише за четири години и медицинските прегледи вече са насрочени, всичко това обаче - при условие че Кейн получи разрешение да лети до Германия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гари Линекер обясни защо Тотнъм и Хари Кейн трябва да се разделят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички