Преди реванша с Левски: ПСЖ се договори за Коло Муани, от Айнтрахт пред раздяла и с втория си най-скъп играч


Преди реванша с Левски: ПСЖ се договори за Коло Муани, от Айнтрахт пред раздяла и с втория си най-скъп играч
Снимка: БГНЕС

3321 0

Любопитни новини съобщават медиите във Франция за Айнтрахт Франкфурт непосредствено преди реванша с Левски в Лигата на конференциите.  Téléfoot пише, че носителят на титлата в Лига 1 Пари Сен Жермен възнамерява да приключи сделката по придобиването на нападателя на немския тим Рандал Коло Муани до вторник (29 август).

24-годишният футболист вече се споразумя за лични условия с парижани за 5-годишен договор, чиято последна оферта възлиза на 70 милиона евро + бонуси. Франкфурт е бил информиран от играча многократно, че иска да завърши преминаването си към екипа на Лига 1.

Айнтрахт пред раздяла с две от звездите си

ПСЖ са оптимисти за шансовете си да осъществят трансфера в следващите часове за по-малко от 80 милиона евро без бонусите. Коло Муани се присъедини към Айнтрахт Франкфурт със свободен трансфер миналото лято – всяка продажба ще представлява феноменален бизнес за германския отбор. За ПСЖ това дава възможност на клуба да се подреди с изцяло френска предна тройка от Коло Муани, Килиан Мбапе и Усман Дембеле.

Освен това Муани не е единственият, който може да напусне Айнтрахт. Вторият най-скъп играч на тима Йеспер Линдстрьом е пред трансфер в Наполи, информира Фабрицио Романо. От Франкфурт признаха, че е възможно сделката да бъде финализирана скоро. Дали обаче това ще се случи преди реванша със "сините" в четвъртък съвсем скоро ще разбере. По-рано пък стана ясно, че в Айнтрахт са имали сериозен проблем с вирусно заболяване още преди първия мач с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички