Любопитно: Айнтрахт отвръща за Коло Муани и се подсилва с нападател на ПСЖ


Любопитно: Айнтрахт отвръща за Коло Муани и се подсилва с нападател на ПСЖ
Снимка: GettyImages

1988 0

Съперникът на Левски в Лигата на конференциите - Айнтрахт Франкфурт, е влязъл в разговори през последните часове с Пари Сен Жермен за френския централен нападател Уго Екитике. Това се случва успоредно с преговорите за трансфера на Рандал Коло Муани.

И Айнтрахт може да се подсили с нападател на ПСЖ

Екитике беше обект на интерес от страна на клубове през последните 10 дни, като проведе разговори с Милан, Усет Хям и Ланс през последните няколко дни. Вместо това Ланс подписа с Ели Уахи от Монпелие, докато Милан изглежда се придвижва към сделка за иранския нападател и ФК Порто Мехди Тареми.

Това оставя Уест Хям и Франкфурт в битката за Екитике. ПСЖ искат наем със задължение за закупуване или директна продажба на играча, който придобиха от Реймс само преди 12 месеца. Милан отхвърли именно това искане. ПСЖ досега това лято са приели само една оферта за Екитике и тя беше от Евертън на стойност 40 милиона евро (включително такса за заем и задължение за закупуване), но играчът не не заинтересован.

Франкфурт иска наем с опция за закупуване и в момента не желае да купи Екитике директно. ПСЖ може да смекчи исканията си, когато става въпрос за Франкфурт конкретно, защото едновременно се опитват да подпишат с Коло Муани от германския отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички