От Катар в Букурещ: националите от Борусия Дортмунд се отправят за турнир в Румъния


От Катар в Букурещ: националите от Борусия Дортмунд се отправят за турнир в Румъния
Снимка: GettyImages

971 0

Борусия Дортмунд приключи с официалните двубои за 2022 г. още на 11-и ноември с поражение като гост от Борусия Мюнхенгладбах с 2:4, но "жълто-черните" до този момент изиграха цели три контроли по време на Световното първенство по футбол

Германският гранд се наложи над Лайън Сити и Джохор, а след това загуби от националния отбор на Виетнам в приятелски двубои. Сега "жълто-черните" се отправят за турнир в румънската столица - Букурещ, където ще изиграят още два двубоя.

В тях те ще срещнат местния Рапид и евроучастника Фиорентина, а към групата на германците ще се присъединят националите на страните, които вече отпаднаха от Световното първенство в Катар. 

Сред тях са Никлас Зюле, Юсуфа Мукоко, Юлиан Бранд, Карим Адейеми и Нико Шлотербек, белгийците Тома Мюние и Торган Азар, както и американецът Джовани Рейна, като всички те ще започнат тренировки от сряда.

Двубоите ще се изиграят на румънския национален стадион на 10-и декември, като ще включват две полувремена по 30 минути. След това футболистите на германския тим ще бъдат пуснати в почивка до 2 януари.

Вижте какво е състоянието на Себастиен Алер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички