От деветка към деветка: Левандовски даде безценен съвет на Кейн за Байерн Мюнхен


От деветка към деветка: Левандовски даде безценен съвет на Кейн за Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2312 0

Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски, проговори за своя "наследник" в Байерн Мюнхен - Хари Кейн, като обсипа с похвали британеца и му даде безценен съвет за Бундеслигата и начина на игра там.

От деветка към деветка

Роберт Левандовски записа името си в историята на Байерн със своите попадения. На Байерн Мюнхен му отне година да замени полския нападател по подобаващ начин, след като през лятото привлече Хари Кейн от Тотнъм за 100 милиона евро. Полякът разкри, че има симпатии към британеца и му посочи формулата за успех в Германия

"Той е страхотен нападател - много добро решение за Байерн. Клубът похарчи много за Хари, това е ново измерение. Първата година със сигурност няма да му е лесно, защото промяната е голяма. Хари се нуждае от време, за да разбере Байерн", споделя Лева за "BILD".

"Това е предизвикателство. Той се присъедини към Байерн на 30 години, аз се преместих там на 25. Той е по-зрял и има много опит. От друга страна, тогава вече познавах Бундеслигата. Но Хари е един от най-добрите нападатели в света. Той ще помогне на клуба, въпреки че ще има трудни фази", добави още полякът.

Страхотният старт на Кейн

30-годишният нападател "превзе" Бундеслигата. Новото попълнение на Байерн вече може да се похвали с 8 гола и 3 асистенции в 6 мача в германския елит. В същото време, той успява да помогне на баварците и в Шампионска лига, където има едно попадение в два мача.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити се прицели във вундеркинд на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички