Приключи ли Де Бройне със Сити? "Гражданите" намериха детето чудо, което ще го замени


Приключи ли Де Бройне със Сити? "Гражданите" намериха детето чудо, което ще го замени
Снимка: Getty Images

4073 0

Успехът на Манчестър Сити както във Висшата лига, така и в Европа до голяма степен се дължи на невероятните изяви на плеймейкъра Кевин Де Бройне. Управата на "гражданите" обаче гледа напред към бъдещето и вече мисли за потенциалния негов заместник, който може много скоро да акостира на "Етихад".

Новият Де Бройне?

Страницата в социалната мрежа "X" @TheSecretScout, която е с близо 200 хиляди последователи, информира, че ръководството на "небесносините" се е ориентирало към Джамал Мусиала от Байерн Мюнхен, който създава фурор в германската Бундеслига през последните няколко сезона.

Той направи своя професионален дебют през юни 2020 година, като в крайна сметка, проби в първия отбор, като направи 26 изяви в първата си пълна кампания в клуба. 20-годишният играч вече е редовен футболист на Байерн, след като е има на сметката си 130 мача за германския гранд, отбелязвайки 31 гола.

Мусиала е смятан за един от най-ярките млади играчи в световния футбол, като Манчестър Сити иска да продължи неговото развитие, когато Де Бройне напусне клуба.

Според Transfermarkt Мусиала се оценява на около 87 милиона паунда. Не е изключено обаче Байерн да поиска по-голяма трансферна сума, ако Ман Сити реши да отправи официална оферта. Мнозина вярват обаче, че "гражданите" няма да се притеснят, ако баварците поискат повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Суперкомпютър определи кой ще спечели Висшата лига и кой ще изпадне от елита на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички