Останал далеч от футбола бивш ас на Байерн заменя Салихамиджич в Мюнхен?


Останал далеч от футбола бивш ас на Байерн заменя Салихамиджич в Мюнхен?

2783 0

Бившият халф на Байерн Мюнхен Бастиан Швайнщайгер може да се завърне в клуба. Той би могъл да замени Хасан Салихамиджич на поста спортен директор, пише "Abendzeitung".

Според медията управата на германския гранд е недоволна от работата на Салихамиджич. Смяната му обаче все още не е на дневен ред, тъй като в клуба искат първо да решат бъдещето на изпълнителния директор Оливер Кан. Легендарният вратар може да бъде уволнен след края на сезона, според слуховете.

38-годишният Швайнщайгер е един от главните кандидати за нов спортен директор на "баварците". Конкурентите му за поста вече си имат месторабота, както например Макс Еберл, който изпълнява длъжността в РБ Лайпциг.

Бившият германски национал няма против да обмисли възможността да се върне в клуба, за който игра в периода 2002-2015 година. Швайнщайгер сложи край на активната си кариера през 2019 г., когато играеше за Чикаго Файър. Оттогава той не се е занимавал с професионален футбол. А ето кого в Байерн винят за неуспехите на тима и ще има ли уволнения този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички