Млад играч на Байерн няма сезон в кариерата, без да е спечелил национална титла


Млад играч на Байерн няма сезон в кариерата, без да е спечелил национална титла
Снимка: Getty Images/Guliver

914 0

Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман е само на 24 години, но вече изпревари по брой спечелени титли не само футболисти с повече опит и на по-зряла възраст, а и няколко престижни европейски клубове. За времето на своето съществуване Борусия (Дортмунд), например, спечели общо 8 титли на Германия, Манчестър Сити и Челси - по 6. Финалистът в Шампионска лига за миналия сезон - Тотнъм, пък има едва 2 титли на Англия.

А Коман печели трофеи във всяка страна, в която играе и през всеки сезон, в който е в мъжкия футбол. Той има 2 титли на Франция, 1 на Италия и вече 5 в Германия, след като "баварците" си осигуриха шампионския приз и за настоящия сезон.

"Get French Football News" приписва още една национална титла на крилото. През сезон 2015/16 той записа 65 минути за Ювентус, а след това премина в Байерн. Официалните източници, сред които и сайтът на Байерн, не зачитат тази титла.

Основният проблем в кариерата на Кингсли са травмите. През този сезон заради тях французинът пропусна 11 мача във всички турнири, пише gol.ru. А трансферът на Коман в кой английски гранд се е провалил и защо вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички