В Германия се запитаха: Попадението срещу Левски ли бе последното на Муани за Айнтрахт?


В Германия се запитаха: Попадението срещу Левски ли бе последното на Муани за Айнтрахт?
Снимка: Getty Images

1806 0

Левски успя да сътвори магична вечер в София на националния стадион "Васил Левски", завършвайки 1:1 с Айнтрахт Франкфурт в плейофната фаза за влизане в групите на Лигата на конференциите. Единственото попадение за "орлите" бе отбелязано от Рандал Коло Муани, а в Германия се запитаха дали това не е последният му гол с екипа на Айнтрахт.

Притеснени ли са в Германия за Муани?

Една от най-реномираните медии в страната "BILD" представи материал на своите читатели озаглавен "Това ли беше последният гол на Коло за Франкфурт?".

"Всичко остава отворено в плейофите за реванша следващата седмица (бел. ред срещу Левски). И въпросът е дали Коло Муани ще е още във Франкфурт или вече в Париж. През миналия сезон французинът осигури място на Айнтрахт в 1/8-финалите на Шампионската лига след победа с 2:1 в Лисабон", пишат по темата колегите от Германия.

ПСЖ напира да привлече французина

Появяват се информации от редица източници, че ПСЖ вече е изпратил първа оферта до Айнтрахт, която е била отхвърлена, защото от управата на "орлите" са искали поне 100 милиона евро за 24-годишната си деветка. В момента пък се очаква нова серия от преговори между ПСЖ и Айнтрахт, в която може би ще бъде уреден въпроса около бъдещето на Коло Муани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички