Лотар Матеус сподели защо смята, че Нойер няма да е в Байерн през следващия сезон


Лотар Матеус сподели защо смята, че Нойер няма да е в Байерн през следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2880 0

Преговорите за новия договор на Мануел Нойер с Байерн Мюнхен продължават. Двете страни обаче така и не могат да се разберат за условията по новия конкракт на капитана на баварците. 34-годишният Нойер иска да остане още 5 години в шампиона на Германия, докато от Байерн му предлагат договор до лятото на 2023-та година.

Много хора биха желали да видят Нойер в цветовете на баварския гранд още 5 години, но легендата на немския футбол Лотар Матеус не е един от тях. Според бившия немски национал договор до 2023-та година е правилното решение. „Рабирам желанието му да си подсигури дългосрочен договор в клуба. Но той не трябва да забравя колко лоялни бяха в Байерн към него през последните години.Той първо трябва да поднови за три години,а след това ако е здрав, ще подпише нов договор. Сигналите, които той дава, показват, че Нойер ще напусне Байерн. Той иска да играе и иска да играе по-често за по-дълъг период. Не мисля, че той ще играе в Байерн Мюнхен през следващия сезон“, написа Лотар Матеус в рубриката си в „Скай Спортс“.

Основната причина за отказа на Байерн Мюнхен да поднови договора на Нойер за 5 години е идването на Александър Нюбел от Шалке 04 през следващата кампания. А ето кой вратар също е спряган за трансфер в баварския гранд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички