Контузен играч в Байерн (Мюнхен) още след първата тренировка


Контузен играч в Байерн (Мюнхен) още след първата тренировка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1654 0

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Корентен Толисо е получил травма по време на първата тренировка на мюнхенския клуб след възобновяването на заниманията, съобщи L'Equipe.

По време на тренировката Толисо е почувствал болки в глезена и не е могъл да продължи. Степента на травмата все още не е известна. Байерн поднови тренировки в понеделник след пауза, предизвикана от пандемията от коронавирус.

По време на заниманията футболистите са били разположение на безопасно разстояние един от друг и са изпълнявали упражненията индивидуално. Толисо носи фланелката на баварците от 2017 г. Преди това той игра четири години за родния си клуб Лион. През март германската преса съобщи, че Байерн планира да се избави от Толисо и други двама футболисти през лятото, за да си осигури пари за нови попълнения. Очаква се през тази седмица всички немски отбори да подновят тренировки, като дори се заговори, че в началото на май може да се поднови първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички