В Байер Мюнхен вече са решили как ще докарат Тер Щеген в клуба


В Байер Мюнхен вече са решили как ще докарат Тер Щеген в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

4409 0

Изглежда, че Байерн Мюнхен ще е основният кандидат за подписа на вратаря на Барселона Марк-Андре Тер Щеген. Баварският гранд има намерение да докара стража на „Алианц Арена“ през следващото лято като дългосрочен заместник на Мануел Нойер. За момента преговорите между тима и Нойер за нов договор са в застой.

Според 'Sport' Байерн Мюнхен ще се опита да вземе Тер Щеген, като го накара да не подновява контракта си с каталунския клуб. Очаква се именно 27-годишният страж да бъде заместника на Мануел Нойер както в баварския гранд, така и в немския национален отбор по футбол. Самият Тер Щеген за момента обмисля вариантите за своето бъдеще, като все още не е подписал нов договор с Барселона. Съществува вариант Байерн Мюнхен да вземе немския вратар и като свободен агент, но това може да стане през лятото на 2021-ва година, когато изтича настоящият договор на Тер Щеген с Барселона.

27-годишният вратар се чувства щастлив в каталунския клуб, но смята, че заслужава по-голямо възнаграждение, тъй като счита, че вратарският пост е един от най-важните във футбола. Ювентус, Челси и Пари Сен Жермен също проявяват интерес към Тер Щеген. А ето кой може да замести Тер Щеген в Барселона, ако вратарят реши да напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички