Бербатов към Тимо Вернер: Отрежи англичаните и премини в Байерн!


Бербатов към Тимо Вернер: Отрежи англичаните и премини в Байерн!
Снимка: Getty Images/Guliver

10722 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов продължава да дава съвети за кариерата на много футболисти в традиционния си коментар за "Бетфеър". Този път българинът препоръча на нападателя на РБ Лайпциг - Тимо Вернер, да отхвърли предложенията от Висшата лига и да отиде в Байерн Мюнхен.

Младият футболист вкара 27 гола в 36 мача за РБ Лайпциг през този сезон и привлече куп големи европейски отбори. Сред тях са Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси, Манчестър Сити, Ювентус и Реал Мадрид.

"Всеки сезон те играят в Шампионска лига и доминират в Германия. За да бъда честен, този трансфер има по-голям смисъл за Вернер, защото той познава първенството, известен е там и е много по-лесно да се впише в Мюнхен. Единственото ми съмнение е, че там конкуренцията е голяма. Те имат Роберт Левандовски, Серж Гнабри, Кингсли Коман, а може и Лерой Сане да премине при тях", заяви бившият нападател.

"Така че, те имат много сходни играчи на една-две позиции. Но, както казах, преминаването в Байерн има по-голям смисъл за него, отколкото в Англия, където ще му трябва повече време, за да свикне", допълни Бербатов. А каква е идеалната единадесеторка на българина вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички