Въпреки скандалите: В семейство Роналдо любовта към Ман Юнайтед не стихва (СНИМКИ)


Въпреки скандалите: В семейство Роналдо любовта към Ман Юнайтед не стихва (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

6496 0

Кристиано Роналдо завърши миналата година с грандиозен скандал и изключително изненадваща стъпка в кариерата си. Легендарният португалец се скара жестоко с Манчестър Юнайтед, а впоследствие се присъедини към саудитския Ал Насър.

Словесните престрелки между него, ръководството, треньорите и дори част от играчите на английския колос придобиха невиждани мащаби и получиха широк отзвук в цял свят.

"Олд Трафорд" не е затворена страница

Дори всичко това обаче така и не успя да отнеме на семейство Роналдо любовта към клуба, в който той прекара над 7 години от славната си кариера.

За това свидетелства публикация на половинката му Джорджина в социалните мрежи. В своя "Инстаграм" профил тя сподели снимки на себе си, любимия си и техните 5 деца, които си почиват на плажа.

На един от кадрите се забелязва как вторият син на голмайстора - Матео, е облечен с фланелка именно на Манчестър Юнайтед. Той носи резервния трети екип на тима от изминалия сезон.

След драмата между себе си и клуба от Острова, Роналдо не е имал какъвто и да е досег до него. Публикуваните снимки обаче показват, че "Олд Трафорд" все още е в сърцето му.

Съвсем наскоро португалецът покори поредния връх в кариерата си - този път извън терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички