"Историята продължава": Борусия Дортмунд официално удължи контракта на Марко Ройс


"Историята продължава": Борусия Дортмунд официално удължи контракта на Марко Ройс
Снимка: Getty Images

1679 0

Борусия Дортмунд се похвали с новина, която определено ще зарадва феновете на тима. "Жълто-черните" и Марко Ройс официално са се разбрали за удължаването на договора на капитана на тима.

Договорът на Ройс изтичаше в края на сезон 2022/23, а сега двете страни са се разбрали за удължаване до края на следващата кампания. По информация на "Bild" пък Ройс ще прибере 7 милиона евро за следващия сезон, за разлика от 12-те милиона, които получаваше до момента.

"Като отбор, ние, както всички наши фенове, имаме голяма цел в момента, върху която сме изцяло фокусирани: искаме да станем шампиони на Германия", сподели Ройс.

"Но освен това, все още искам да дам всичко от себе си за клуба, в който съм прекарал повече от половината си живот. Няма нищо по-хубаво за мен от това да вкарвам голове пред най-добрите фенове в света на най-красивия стадион в света и да празнуваме заедно победите. Ето защо съм щастлив, че удължих договора си с още една година, защото винаги съм казвал, че няма друг клуб, за който бих предпочел да играя в моята кариера", каза още легендата на "жълто-черните" пред клубната медия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Проблемите за Байерн продължават: Легенда на клуба си тръгва, ако Тухел остане треньор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички