"Искри" между Ерлинг Холанд и Борусия Дортмунд, нападателят призна за натиск от клуба


"Искри" между Ерлинг Холанд и Борусия Дортмунд, нападателят призна за натиск от клуба
Снимка: Getty Images

1936 0

Суперзвездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд заяви пред журналисти, че е подложен на натиск от клуба, който настоява да получи краен отговор за бъдещето на футболиста още сега!

Норвежецът направи този коментар след победата на неговия отбор в Бундеслигата късно снощи:

"Борусия ме притиска да взема решение още сега. Аз просто искам да играя футбол. По всяка вероятност ще се наложи скоро да предприема нещо. Никога преди не съм говорил по темата от уважение към клуба", каза младокът след победата над Фрайбург с 5:1.

Холанд се присъедини към "жълто-черните" в началото на 2020 година и до момента е отбелязал 78 гола в 77 мача. През настоящия сезон има 21 попадения във всички турнири (само Левандовски (31), Бензема (23) и Салах (23) имат повече от него).

"Ерлинг е спонтанен и в това няма нищо лошо. Нямаме проблем с него. Но и той трябва да ни разбере. Не можем да чакаме до месец май", заяви на свой ред изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоахим Ватцке.

Договорът на нападателя изтича през 2024 година, но при всички положения той няма да го изпълни. Въпросът е дали ще напусне Германия сега, през зимата, или ще изчака края на кампанията и ще смени клубната си принадлежност през лятото. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички