ПСЖ е поставил Кристиано на върха при трансферните си желания


ПСЖ е поставил Кристиано на върха при трансферните си желания
Снимка: Getty Images

2353 0

Пари Сен Жермен е поставил в списъка си Кристиано Роналдо като първо желание, след като Килиан Мбапе напусне френския гранд. Клубът от френската столица вече се готви за живота след Мбапе, който се очаква да напусне „Парк де Пренс“ след края на сезона и именно заради това вече тимът е в търсене на негов заместник.

Според английските медии грандът от Париж се готви да отправи предложение към Роналдо, след като Мбапе напусне клуба. Спекулациите от Evening Standard са такива, че 36-годишният Роналдо е бленуван от шефовете на ПСЖ, като тяхната цел е поне в един сезон той и Лионел Меси да играят в един отбор.

Договорът на Роналдо с „червените дяволи“ е до лятото на 2023-а година, а Ман Юнайтед няма да пречи на Кристиано, ако той иска да смени клубната принадлежност в чуждо от английското първенство.

Роналдо не се чувства щастлив след завръщането си на „Олд Трафорд“, след като тимът е много далеч от това да се впусне в битка за титлата в Премиър лийг и няма да учуди, ако португалската суперзвезда предприеме този ход за край на своята славна кариера.

Според изданието ПСЖ също така следи внимателно ситуацията около Роберт Левандовски и Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд. А защо Рамос не е бил приоритет пред ПСЖ, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички