Хари Кейн отсвири Манчестър Юнайтед, Байерн го превърна в топ цел и готви оферта


Хари Кейн отсвири Манчестър Юнайтед, Байерн го превърна в топ цел и готви оферта
Снимка: Getty Images

2056 0

Реал Мадрид се отказа от преговорите за Хари Кейн по-рано това лято, след като реши, че цената му е твърде висока. Въпреки това изглежда, че друг от големите играчи в европейския футбол ще тества решимостта на Тотнъм.

"Лос Бланкос" са на лов за нов нападател това лято след напускането на Карим Бензема по-рано през юни. Едно от най-спряганите имена беше Кейн, но Реал Мадрид показа, че няма намерение да инвестира повече от 100 милиона евро, които "шпорите" и Даниел Леви искат.

Байерн с плах опит за Кейн

Според SkySports Кейн има желание да напусне това лято с оставаща година от договора му. Байерн, който така и не направи ход да замени Роберт Левандовски извън Садио Мане, е готов да се раздели със 70-80 милиона евро за Кейн. Въпреки че на теория това е твърде малко за лондончани, изглежда и играчът, и Байерн ще се опитат да направят ход. Според баварците има шанс да привлекат нападателя и за сума по-малка от 100 млн.

Някои фенове на Реал Мадрид все още се чудят дали е трябвало да преследват още повече Кейн и няма съмнение, че по отношение на непосредственото представяне малцина биха им дали повече в краткосрочен план. По същия начин Кейн би нарушил тяхната политика за подписване на инвестиране на големи пари само в млади играчи, а тъй като Кейн преди това страдаше от контузии на моменти, това е разбираема позиция. Друг голям фаворит за английския национал бе и Манчестър Юнайтед, който дори е поставил ултиматум на Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички