Манчестър Юнайтед постави жесток ултиматум на Хари Кейн


Манчестър Юнайтед постави жесток ултиматум на Хари Кейн
Снимка: Getty Images

4934 0

Има голяма вероятност звездата на Тотнъм и на английския футбол - Хари Кейн, да заиграе в нов отбор от следващия сезон. Един от фаворитите за привличането на лидера на "шпорите" е Манчестър Юнайтед, а от "Олд Трафорд" вече са поставили жесток, но и според мнозина - гениален ултиматум към британеца.

Английският таблоид "the Sun" твърди, че Юнайтед иска от Хари Кейн да покаже на управата на Тотнъм, че желае да бъде продаден възможно най-скоро и по този начин да я накара да го продаде за по-малко от исканите 100 милиона паунда, които "червените дяволи" отказват да платят.

Въпреки че на Кейн му остава само една година от договора, Тотнъм иска да получи около 100 милиона евро от Кейн, сума, която според мнозина е твърде висока за играч в подобна ситуация и поради това Манчестър Юнайтед няма намерение да плаща тази цена.

Спекулациите за евентуалното преминаване на Кейн в Юнайтед се зародиха в разгара на изминалия сезон. Останалите кандидати за подписа на английския голмайстор са Реал Мадрид, както и баварският гранд Байерн Мюнхен, но има информация, че 30-годишният нападател желае да продължи кариерата си на Острова.

Освен с нападател "дяволите" имат желанието да привлекат и полузащитник. Манчестър Юнайтед е решил да даде 90 милиона за Николо Барела от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички