Агент от ФИФА: Ливърпул се състезава с Реал Мадрид и готви 300 млн. евро за Мбапе


Агент от ФИФА: Ливърпул се състезава с Реал Мадрид и готви 300 млн. евро за Мбапе
Снимка: Getty Images

6339 0

Килиан Мбапе има несигурно бъдеще и докато Реал Мадрид беше отборът, който открито го търсеше, Ливърпул също е готов да се хвърли в битката за френския нападател.

Въпреки че бъдещето му все още не е решено след престоя му в Пари Сен Жермен, Марко Кирдемир, известен агент на ФИФА, казва, че ръководството на Катар е много ядосано от решението на французина да не поднови договора си след 2024 г.

"Казаха ми, че са много ядосани"

Мбапе е водещата новина на летния трансферен пазар и докато е на всяка корица на футболни и спортни списания по света, пазарът е много широк и не спира да се движи. Междувременно Марко Кирдемир, агент на ФИФА, знае какво имат много агенти в ръцете си: "Ще има новини през следващата седмица. Ще имаме новини от Англия и Германия".

Кардемир има много добри отношения със Саудитска Арабия и хора от обкръжението, поради което е близко около босовете на ПСЖ и те не са много доволни от решението на звездата си. Кадемир беше интервюиран от Marca и спомена, че е говорил с важни хора, близки до катарското семейство. "Казаха ми, че са много ядосани. Искаха и бяха уверени, че той ще поднови. Емирът е много разстроен".

Офертата на Ливърпул

Това потвърждава напускането на Килиан Мбапе от френския клуб. Въпреки че всичко предполага, че това ще бъде това лято и за Реал Мадрид, според Кирдемир Флорентино Перес има конкурент: "Ливърпул се състезава с Реал Мадрид и иска да плати цяло състояние за Мбапе, това състояние, за което той говори, ще бъде около 250 - 300 милиона евро.

Друго споменато име беше Лука Модрич, тъй като той беше изкушен от страхотни оферти от Саудитска Арабия, но в понеделник беше потвърдено, че Модрич ще остане в Реал Мадрид за сезон 23-24.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички