Легендарният Гари Линекер обясни защо Хари Кейн и Тотнъм трябва да се разделят


Легендарният Гари Линекер обясни защо Хари Кейн и Тотнъм трябва да се разделят
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2774 0

Бившият национал на Англия и футболист на Лестър, Барселона и Тотнъм - Гари Линекер, посъветва звездата на "шпорите" - Хари Кейн, да напусне клуба от Северен Лондон и да отиде да играе в Байерн Мюнхен.

Въпреки стотиците си голове и асистенции, 30-годишният нападател все още не е спечелил значим трофей в кариерата си, а според Линекер баварският колос ще бъде перфектното място за него:

"Мисля, че Хари ще напусне Тотнъм - и той трябва да го направи! Смятам, че той иска да си тръгне и сделката ще бъде факт. Моментът е правилен за него, а и подходящият отбор се появи на хоризонта. Мюнхен е прекрасен град, а Байерн е един от най-великите клубове в световния футбол", изтъкна 62-годишният Гари в коментар пред "The Sun".

"Не става въпрос само за головете, които вкарва, но и за асистенциите, които раздава, за цялостната му игра на терена, за лидерските му качества... Той влиза в последната година от контракта си и за мен е логично Тотнъм да предпочете да вземе 80 или 100 милиона паунда сега, вместо да рискува да го загуби безплатно след 12 месеца", допълни Линекер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Часовникът тиктака! Байерн Мюнхен постави ултиматум на Тотнъм за Хари Кейн...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички