Договорено с Тотнъм! Байерн чупи трансферния си рекорд, за да вземе Хари Кейн


Договорено с Тотнъм! Байерн чупи трансферния си рекорд, за да вземе Хари Кейн
Снимка: Getty Images

2721 0

След дълги и мъчителни преговори между Байерн Мюнхен и Тотнъм се е стигнало до принципно споразумение за нападателя на "шпорите" Хари Кейн, информира Sky Sports.

Байерн чупи трансферния си рекорд за Кейн

Според информацията баварците са склонили да платят исканите от Тотнъм 100 милиона евро плюс допълнителни бонуси, за да имат в състава си 30-годишния голмайстор. Шампионите на Германия са на път да счупят трансферния си рекорд и да осигурят водещ голмайстор на "шпорите" за всички времена. Досегашният трансферен рекорд на баварците бе за привличането на Лука Ернандес, като за него бе платено 80 млн. евро.

Кейн, чийто договор с Тотнъм изтича следващото лято, искаше бъдещето му да бъде решено преди първия мач на отбора от Висшата лига срещу Брентфорд в неделя, 13 август. По всичко изглежда трансферната сага е към своя край и скоро играчът ще облече фланелката на Байерн.

Кейн вкара 30 гола във Висшата лига миналия сезон в разочароваща кампания за Тотнъм, като те завършиха осми и останаха извън евротурнирите. С 213 гола в 320 мача във Висшата лига, Хари Кейн в момента е на 48 гола от рекорда на Алън Шиърър като най-резултатен голмайстор в историята на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички