Филипе Коутиньо близо до завръщане във Висшата лига


Филипе Коутиньо близо до завръщане във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

17784 0

Желанието на Филипе Коутиньо да се върне в Англия е предизвикало интереса на четири клуба от Английската Висша лига. Челси, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм са отправили запитване за възможността да вземат бразилския халф след края на сезона.

27-годишният плеймейкър изрази съжаление, че е напуснал Ливърпул и това решение е довело да застой в неговата кариера. Коутиньо реши да премине в Барселона през януари 2018-та година за сумата от 142 милиона паунда и оттогава нещата за него не се развиват по най-добрия начин. Периодът му на „Камп Ноу“ бе истински кошмар, като феновете на каталунците често го освиркваха заради незадоволителното му представяне. През миналото лято бразилецът премина под наем в тима на Байерн Мюнхен, но баварския гранд няма желание да направи сделката постоянна и да плати исканите от Барселона над 100 милиона евро.

Въпросните клубове от Англия също нямат намерение да платят сериозната цена, която каталунците са поставили за своя играч. Всички те имат желание да го вземат под наем. Въпреки че наставникът на Ливърпул Юрген Клоп често е отправял похвали към Коутиньо, той няма намерение да връща играча на „Анфилд“. А ето какъв друг вариант за трансфер извън Англия има за Коутиньо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички