Ерлинг Холанд посочи каква е голямата цел на кариерата му и кой е най-добър в света


Ерлинг Холанд посочи каква е голямата цел на кариерата му и кой е най-добър в света
Снимка: Getty Images

4174 0

Едно от най-желаните имена на трансферния пазар Ерлинг Холанд даде обширно интервю за британската медия "Скай Спортс". Нападателят на Борусия Дортмунд бе запитан и кой според него е най-добрият играч в света в момента. Норвежецът се изрази и оптимистично за своите и без това впечатляващи качества.

"Труден е въпросът кой е най-добрият, но мисля, че бих казал Левандовски. След това, за мен, Бензема също беше невероятен, но Меси също - така че Бензема и Меси в споделено второ и трето място заедно" - сподели Холанд, изказвайки се ласкаво за конкурента си в германската Бундеслига и нападател на Байен Мюнхен.

Холанд, който има 80 гола в 79 мача, след като се присъедини към Борусия от РБ Залцбург преди две години, продължи: "Мисля, че мога да се подобря във всяко едно отношение. Ако казвате, че имам добър завършващ удар - мога да го подобря още много. Мога да стана и по-бърз, мога да стана и по-здрав.

Но ако ще трябва да подобрявам едно нещо, то ще е да не се контузвам, защото ако не съм контузен, ще играя много повече мачове и ще се представям дори по-добре. Ако мe попитате какви са целите ми за 2022-ра година, отговорът ще е да не се контузвам. Това е целта и до края на кариерата ми" - сподели още Холанд.

Той коментира и думите си, че е притискан от Борусия: "Не искам да говоря много по темата, но усетих, че трябва да кажа нещо. Много други хора говореха - затова го сторих и аз. Сега не искам да говоря твърде много. Казах, каквото казах, сега продължаваме напред".

Наскоро се честваха и две години от дебюта на младия норвежки нападател за Борусия Дортмунд. Дебют с хеттрик като резерва - извънземният Холанд (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички